KÖZÉRZET

7 ok, amiért érdemes fahéjat tenni az ételeidbe

A fahéj a középkorban luxuscikknek számított Európában. Az arabok hozták be hozzánk, és csak a gazdagok engedhették meg maguknak. Ma már szinte minden konyhában megtalálható, ám ez a mindennapi fűszer többre képes, mint hogy mesés ízt ad a süteménynek – jó hatással van a bőrre és az általános jólétre is.

Íme, 7 ok, amiért célszerű fahéjat tenni az ételeidbe:

1. Csökkenti a pattanásokat

A fahéj antimikrobiális tulajdonságai tökéletesen kezeli a pattanásokat. Megöli a pigment foltokat okozó baktériumokat és gombákat. Erős antioxidáns-tartalma pedig megvédi a szervezetet a szabad gyököktől, melyek bőrgyulladást okozhatnak.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL