KÖZÉRZET

7 nagyszerű módszer, amivel gyorsan javíthatsz az egészségeden!

Manapság sokan gyorséttermeket látogatnak, cukros üdítőitalokat fogyasztanak, és bizony sokszor a kényelemért az egészségükkel fizetnek. Ahelyett, hogy őrült módon drasztikus méregtelenítő kúrába kezdenél, érdemes inkább apróbb, de hatásos erőfeszítéseket tenni. Ezek a módszerek már egy évszázaddal ezelőtt is jelen voltak a különböző kultúrákban, így érdemes kipróbálni őket.

Sok egészségügyi probléma a test PH-szintjéhez kapcsolódik. Minél savasabb a szervezet, annál kevésbé tudja ellátni a feladatát, és annál inkább gyógyulásra van szüksége. A gyulladásveszély ugyanis specifikusan növekszik. Mindez pedig számos egészségügyi problémához vezet. Nézzük, mi az a 7 tökéletes módszer, amivel könnyedén javíthatsz az egészségi állapotodon:


 

 

 

2. Fogyassz lúgos élelmiszereket

A lúgos ételek ismét egyensúlyba hozzák a tested PH-ját. Az egészséges normál PH, emberi test esetében kb. 7,4. Ha ezt az értéket szeretnéd fenntartani, egyél lúgos élelmiszereket. Néhány példa ezek közül: nyers gyümölcsök, zöldségek, diófélék, magvak és keményítők. Sajnos a hús, a tejtermékek, a feldolgozott élelmiszerek, a finomított cukor, a keményítő, az alkohol mind-mind felborítja ezt az egyensúlyt, és drasztikusan elsavasítja a szervezetet. Próbáld ki, és emellett hagyd el a fluoridos fogkrémet, nem ionizált vizet is.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL