KÖZÉRZET

7 jel, hogy pánikrohamod van - Vedd komolyan a jeleket!

A pánikroham jelei igencsak ijesztőek lehetnek, főleg akkor, ha először szembesülsz vele, és fogalmad sincs, mi történik. Érzed, hogy egy nagyobb pszichológiai változás történik a testedben, de semmi konkrét oka nincs. A félelem egy természetes érzés, hiszen a pánikroham tüneteinek észlelésekor az agy egyfajta pszichológiai reakcióként váltja ki. Íme, a pánikroham 7 konkrét jele.

 

Ha nincs okunk félelemre, az még ijesztőbb lehet, mintha tényleg kellene tartanunk valamitől. Mikor pánikrohamod van, a tested szó szerint a „küzdj, vagy menekülj” üzemmódba kapcsol. Ez azért történik, mert a félelem úgy van belénk kódolva, hogy figyelmeztet bennünket a veszélyre, és ezzel motivál arra, hogy védjük meg magunkat.

Íme, a 7 jel, hogy pánikrohamod van

A pánikroham jelei általában 10 percig, vagy annál kevesebb ideig tartanak. Többször is előfordulhat, és akár alvás közben is jelentkezhet. Az ismétlődő rohamok vagy a félelem, hogy ismét rohamunk lesz, az a pánikbetegség egyértelmű jele. 

 

1. Szapora szívverés

A gyors szívverés a pánikroham egyik gyakori jele, mely általában elmúlik, ha valami egészen más tevékenységbe fogsz, ugyanis ki tudod zökkenteni magad az adott helyzetből.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL