KÖZÉRZET

7 élelmiszerféle, amit érdemes kiiktatni az étrendedből - Hidd el, nem véletlen!

Paradox módon az emberek egyre elhízottabbak, ugyanakkor egyidejűleg tápanyagban szegény ételeket fogyasztanak, így a szervezet éhezik, és kialakul az alultápláltság. A nagyon kemény valóság az, hogy a legtöbb embernek fogalma sincs arról, hogy mit eszik valójában.

Sok ember nincs tisztában azzal, hogy genetikailag módosított élelmiszereket fogyaszt, ahogy azzal sem, hogy olyan marhából készülnek bizonyos ételek, amiket gyógyszerekkel és hormonokkal kezeltek. Most megmutatjuk azt a 7 élelmiszert, amit mindenképpen érdemes elkerülni:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

3. Mikrohullámú sütőben készült pattogatott kukorica

Sajnos ez egy nagyon furcsa betegséget eredményezhet, az úgynevezett „popcorn tüdőt”. A tettes kémiai neve, diacetil. A legtöbb közegészségügyi veszélyhez hasonlóan ez is kiderült végül a nyilvánosság számára, ezért a vállalatok kivonták a termékekből a diacetil nevű kémiai anyagot. Helyette más adalékanyagokat alkalmaztak, amik azonban ugyanazt a hatást fejtették ki, száraz köhögés, légszomj, zihálás, váladéktermelés, fáradtság, álmosság, fejfájás, fájdalom, láz és hányinger. Sokkal jobb választás az, hogy ha a popcornt valódi vajjal készíted el.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL