KÖZÉRZET

7 egyszerű gyakorlat, amivel tesztelheted az egészségedet

Ha fontos számodra az egészség, de az orvosod rendszeres látogatása nem éppen az erősséged, vagy a kedvenc időtöltésed, akkor ez a cikk neked szól.  Az alábbi teszt segítségével ugyanis felmérheted, hogy milyen állapotban van a tested!

Ezek a tesztek nem alkalmasak arra, hogy pontos diagnózist adjanak, hiszen számos betegségnek lehetnek hasonló tünetei. Azonban ha a lentiek közül bármelyiket tapasztaltad, vedd komolyan és keress fel egy szakembert, aki pontos tájékoztatást tud nyújtani. 

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szív

5 percig ülj nyugalomban, majd helyezd az ujjadat a csuklód belső oldalára. Ha megtaláltad a pulzusodat, akkor 1 percen keresztül számold az ütéseket. Felnőtteknek és 10 éven felüli gyerekeknek a percenkénti 60-100 szívverés a normális. Ha ennél többet vagy kevesebbet számoltál, az valamilyen problémát jelezhet a vérnyomásoddal kapcsolatban. Ne kezd el azonban önmagad diagnosztizálni, inkább menj el egy orvoshoz!

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL