KÖZÉRZET

7 alapvető vitamin, amit mindenképp be kell juttatnod a szervezetedbe, ha már elmúltál 40!

A vitaminok és a tápanyagok mindenféleképpen szükségesek ahhoz, hogy a szervezeted fel tudja venni a harcot az életkorral kapcsolatos betegségekkel szemben. A legjobb módja ennek az, ha megpróbálsz egy egészséges, kiegyensúlyozott étrendet kialakítani. Főleg azután válik mindez nagyon fontossá, ha már elmúltál 40, hiszen ekkor a tested elkezd átalakulni.

 

A tested valószínűleg ilyenkor már nem úgy működik, mint 20 éves korodban. Az izomtömeg csökken, könnyebben hízol el, elkezdődik a menopauza időszaka és megnő a krónikus betegségek kialakulásának kockázata. Emellett nagyobb eséllyel alakulhat ki rák, szívbetegségek és cukorbetegség. A megoldás az, ha bejuttatod a szervezetedbe a megfelelő vitaminokat és tápanyagokat, mindezt egy kiegyensúlyozott étrend kialakításával. Itt vannak a legfontosabb vitaminok, amiket mindenképpen be kell juttatni a szervezetedbe:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

4. Magnézium

A magnézium legfontosabb funkciója, hogy segít szabályozni a vérnyomást, ami különösen fontos a 40-en túli nők esetében. Ekkor ugyanis már megnő a magas vérnyomás kockázata.  A hiánya összekapcsolódik a szívbetegségekkel, cukorbetegséggel, gyulladással emellett segíti a kalcium felszívódását is. Szerepet játszik az izmok, idegek és a szív működésében is illetve a vércukorszint szabályozásában.

Ajánlott napi adag 40-en túli nők esetében 320 mg. Megtalálható a sötét leveles zöldségekben, tartalmazza a szója, diófélék, magvak és az avokádó. Ha túl sokat viszel be belőle, akkor viszont hasmenést, hányingert is okozhat.

A fent ajánlott Calcium kapszula jelentős mértékben tartalmaz Magnéziumot is, ezért a legjobb ár-érték arányú.

https://www.flpshop.hu/customers/recommend/load?id=ZmxwXzcyODA5

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL