KÖZÉRZET

6 hatékony tipp, ami kordában tartja a gyomorproblémákat

A gyomorproblémák kellemetlenek, befolyásolják a lelki állapotot, az éhségérzetet, és a munkádra is kihatnak. Érdemes ezért odafigyelni rá, hiszen ennek nem kell így lennie. Ha folyamatosan gyomorégést és emésztési zavarokat tapasztalsz, akkor vizsgáld meg az alábbi 6 tippet, ami hatékonyan csökkenti mindezt, segítségével pedig egy sokkal előnyösebb életformát alakíthatsz ki.

 

Ezek a tippek egyszerűek és könnyedén beilleszthetők a mindennapi életedbe. Próbálj meg dinamikus életmódot kialakítani, kiegyensúlyozott étrendet betartani és mozogni, így távol tarthatod a gyomor problémákat is. 

{KEPGALERIA}

5. Igyál sok vizet

Biztosan tudod, hogy a tökéletes vízbevitel napi 8-10 pohár víz. Azonban sokan nem viszik be ezt a vízmennyiséget. Abban az esetben, ha gyomorpanaszaid vannak, igyál néhány pohár vízzel többet, így máris rendeződnek az emésztési zavarok, illetve a gyomorégés is csökken.

Ugyanakkor súlyos esetekben a víz csak időleges segítséget nyújt, ezért érdemes valamiféle lúgos vizet beszerezni. Egy tanulmány szerint a 8,8 PH értékű lúgos víz meghaladja a sósav puffer erejét, így a sav deaktiválódik, te pedig jobban fogod érezni magad.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL