KÖZÉRZET

5 rossz szokás, amely kimeríti az életenergiáidat

Gyakran megesik, hogy fáradtnak és kimerültnek érezzük magunkat, látszólag minden ok nélkül. Ha azonban elkezdjük objektíven szemlélni a mindennapjainkat, rá kell jönnünk, hogy valójában a rossz szokásaink merítik ki az életenergiáinkat. Általában olyan nyilvánvaló dolgokról van szó, melyekre oda sem figyelünk.

Ne feledd, hogy sokszor a legbanálisabb dolgok révén tudod magadhoz vonzani az energiákat. Íme, az az 5 rossz szokás (amit valószínűleg te is figyelmen kívül hagysz), amely kimeríti az energiádat, ezzel fizikai és spirituális károkat is okozva: 

5. Nem szexelsz eleget (a maszturbációt beleértve)

Fizikai károsodás: az aktív és egészséges szexuális élet rendkívül fontos a test számára. A hagyományos kínai gyógyászat azt állítja, hogy a szexuális aktus és a maszturbáció nagyban hozzájárul a hosszú élethez. Ugyanakkor nem szabad túlzásba sem vinned, mert ezzel csak tovább csökkented az energiaszintedet.

Spirituális károsodás: a szexualitás felfedezése egy fenséges utazás, ahogy azt a Tantra tudománya már tízezer éve tanítja nekünk. Felismerni a vonzó oldalunkat, a férfias vagy nőies vonásokat lehetővé teszi számunkra, hogy kibontakoztassuk az egyéniségünket és fejlesszük a kapcsolatunkat.

FIGYELEM!
A cikk kizárólag tájékoztató jelleggel készült! Amennyiben bármiféle szokatlan tünetet észlelsz magadon, haladéktalanul keresd fel a kezelő orvosodat!

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL