Van néhány sokak által kedvelt élelmiszer, melyek túlzott fogyasztása szabályosan táptalaja a zsigeri zsírok kialakulásának. Nézzük, melyek ezek!
Az üdítőket és a legtöbb édességet, amelyet a szupermarketben kapunk, finomított cukrokkal és/vagy fruktózzal tömik tele. Például a legtöbb kereskedelemben kapható lekvárban a gyümölcstartalom megőrzése céljából van ennyi cukor - a modern lekvárok akár 60%-ban tartalmazhatnak édesítőket is. Az Egészségügyi Világszervezet azt javasolja, hogy napi legfeljebb 50 gramm cukrot fogyassz, ami kevesebb, mint egy üveg kóla elfogyasztásával egyenlő.
OLVASS TOVÁBB!
A zöldhályog megelőzése - A látás csendes tolvaja
Eszébe jutott már, hogy milyen alattomos módon romolhat látása? A zöldhályog, más néven glaukóma, sokaknál láthatatlanul károsítja ...
KÖZÉRZETPárkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
Egyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
KÖZÉRZETEzért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK