KÖZÉRZET

5 figyelmeztető jele annak, hogy elhanyagolod a testedet

A testedből csak egy van, tehát érdemes megfelelően bánnod vele, hiszen a tiéd. Sajnos gyakran annyira elfoglaltak vagyunk, hogy nem is törődünk megfelelően a szervezetünkkel, és a hosszú távú egészségünkkel. Szerencsére azonban a testünk időben figyelmeztet, ha baj van. 

,,Az egészség az igazi vagyon, nem az arany vagy ezüst.” – Mahatma Gandhi

Ha tested figyelmeztető jeleket küld feléd, figyelj oda rá és szentelj neki időt - változtass az életviteleden. A test elhanyagolása során, mind a fizikai, mind a mentális egészséged károsodást szenvedhet. Ismerd meg az elhanyagolt test tüneteit, így időben észreveszed, ha baj van: 

{KEPGALERIA}

5. Nem tudsz fogyni

A súlyod folyamatosan ingadozik, de nagyon nehéz megszabadulnod pár kilótól is. Számos diétáról van tudomásunk, de tartsd szem előtt, hogy ezek általában nem egészségesek. Ha nem tudsz lefogyni és ennek nem érted az okát, akkor vizsgáltasd ki magad, ugyanis lehet, hogy a háttérben egészségügyi probléma áll. Azzal nem fogysz, ha a szervezetedtől megvonod a szükséges tápanyagokat, hiszen, ha nem viszel be elég tápanyagot, a szervezet éhezni fog. Győződj meg arról, hogy a szervezeted megkapja a szükséges tápanyagokat, inkább többet, mint kevesebbet.

 

A tested tudja, hogy mire van szüksége és ezt mindig jelzi neked. De néha nem ismerjük a testünk nyelvét. Ha úgy érzed, hogy valami nincsen rendben, fordulj az orvoshoz és táplálkozási szakemberhez.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL