KÖZÉRZET

5 dolog, amit akkor érdemes tenned, ha teljesen kimerültnek érzed magad - Valóban működik!

A pénzügyi nehézségek, a sok elvégzendő feladat, a családi teendők, az egészségügyi problémák, mind-mind hozzájárulnak ahhoz, hogy kialakuljon a stressz.  Jó, ha tudod, elengedhetetlen, hogy képezd magad azért, hogy ellensúlyozd a hatásait, és ennek számos módja van.  Mutatunk 5 egyszerű, egyedi és hatékony módszert, amivel csökkentheted a benned lévő stresszt.

.

 

 

5. Gyakorlat irányított képekkel

Az irányított képekkel való gyakorlat egy vizualizációs technika, amely segít ellazulni és mentálisan leküzdeni a stresszes helyzeteket. A sportolók közül már sokan ismerik ezt a gyakorlatot, és ennek következtében nőtt a hatékonyságuk és a teljesítményük. (például Michael Jordan híres kosárlabdázó is alkalmazta ezt, az orvosa segítségével).

Egy 2015-ben megjelent tanulmány szerint kiegészítő terápiát végeztek ezekkel az irányított képekkel egy kontrollcsoportban, azelőtt hogy átestek volna egy fontos műtéten, csökkentették a szorongás szintjét. Viszonylag egyszerű folyamat, ülj egy kényelmes helyre, hunyd be a szemed és vegyél háromszor-négyszer mély lélegzetet, majd képzeld magad a természetbe. Egyes szakemberek szerint hallgathatsz közben lágy zenét is, vagy a természet hangjait, ami segít ellazulni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL