KÖZÉRZET

5 dolog, amit a ráncaid mesélnek az egészségedről

A ránc az öregedési folyamat elkerülhetetlen része. Az idő múlásával a bőr vékonyabbá, szárazabbá és kevésbé rugalmassá válik, csökken a védekező képessége, kialakulnak a ráncok és a szem alatti karikák. Attól függően, hogy néznek ki, a ráncok lehetnek a szépség, a bölcsesség, a tudás és a növekedés jelei egyaránt, de felfedhetnek bizonyos dolgokat az egészségedről is.

 

Sok esetben a ráncok egy-egy potenciális egészségügyi problémára hívatják fel a figyelmet, azonban, ha egyszer azonosítottuk a problémát, találhatunk rá megoldást is. Íme, 6 dolog, amit a ráncok mesélnek az egészségedről:

 

 

 

 

4. Stressz

Valóban igaz, hogy az orvosok a ráncok számából meg tudják állapítani, mennyire vagyunk stresszesek, ahogy azt is meg tudják mondani az arcon található ráncokból, hogy mennyire szorong valaki. A stressz gyakran késztet minket szemöldökráncolásra, ami a homlokon kialakuló ráncokhoz vezet. Ennek ellenére, ezen ráncok kialakulását nem csak a homlok határozza meg. A folyamatos stressz nagy mennyiségű kortizott bocsát ki, amit stressz hormonnak is hívnak.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL