KÖZÉRZET

5 dolog, amire használhatod a teafaolajat - Erről még biztosan nem hallottál!

A teafaolaj ma már szinte minden háztartásban megtalálható, talán neked is van belőle egy üvegcse otthon. Vajon minden felhasználási módját kihasználod? Nézd meg tippjeinket, és megtudod!

Messziről érkezett

A teafaolaj őshazája Ausztrália, az őslakosok már évezredek óta használják, gyógyításra, elsősorban fertőtlenítő és gombaölő hatása miatt. Ám egy mai ausztrál sem indul el otthonról

anélkül, hogy ne lenne nála egy üvegcse. Hiszen jó szolgálatot tesz még a nyilvános illemhelyen is, vagy sebesülések, csípések, napégés kezelésében. Közel 100 olyan alkotóanyag található benne, amely potenciálisan gyógyító hatású. Nagyon erős pozitív hatást fejt ki bőrproblémák esetében. Bármennyire is jó hatású, mégis érdemes vele óvatosan bánni, mert tudományosan nincsenek arra adatok, hogy milyen mennyiség használható biztonságosan.

Belső használatra csak bio változatot válassz, azt is, hígítva! Lenyelve erősen mérgező, szédülést, izomgyengeséget zavarodottságot okozhat! A tiszta 100%­os olaj, csak körömgomba kezelésére szolgál! Szembe ne csepegtesd! Kellő körültekintéssel azonban biztonsággal alkalmazhatod. Nézzük, pontosan mire!

 

 

1. Megfázásra

Inhalálni tudsz vele, ha két liter forró vízbe belecsepegtetsz 10 csepp olajat. Ha a torkod fáj, meleg vízbe 5­10 cseppet adagolva, gargarizálva gyógyíthatod. Dohányosoknak is ajánlott.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL