KÖZÉRZET

4 jele annak, hogy érzelmi stressztől szenvedsz

A modern világ tele van drámákkal. Vannak valódi drámák, melyek valós időben játszódnak, közösségi oldalakon vagy épp a családban, és vannak a filmekben megjelenő drámai események. Ezekkel nem nehéz túltelítődni. Emellett ott van a munka, a stressz, a határidők, a család és a gyerekek. Nem is észleled, hogy mindez mennyi energiát vesz el tőled, és mennyi stresszt okoz.

Először is, hidd el, nem vagy áldozat, kivéve, ha bebeszéled magadnak. Te irányítod az életedet, és a saját érzelmeid te kontrollálod. Az érzelmi stressz egy sárkány az életedben, de légy te az ura, urald ezt a sárkányt, lovagold meg és győzd le saját magad, hogy teljes életet élhess. Íme, négy jele annak, hogy érzelmileg kimerültél, és mit tehetsz ez ellen:


 

 

 

 

4. A negatív érzelmek felszínre törnek

Harag, keserűség, féltékenység és frusztráció, mind-mind előtörnek, ha érzelmileg instabil vagy. Ha sok stressz és dráma ér, veszítesz az energiáidból, és még inkább ezeket az érzéseket fogod érezni. Sajnos sokan nem képesek megfelelően viselkedni stresszhelyzetben, és belül mindenkiben ott lapul egy ősi szörnyeteg. A legtöbben persze ketrecben tartják ezt a fenevadat. Tartsd kordában az érzelmeidet, és csökkentsd a stresszt magad körül, így nem tud ebből táplálkozni ez a negatív érzelem.

Csinálj valami konstruktív dolgot, ne pedig rombolót. Cipelj néhány zsákot, apríts fel egy fát, vagy éppen vidd le a szemetet, a lényeg, hogy tegyél valamit fizikálisan is, ami levezeti a feszültséget. Ordibálj egyet az ég felé. Zárd vissza a ketrecbe ezt a vadállatot újra, és vedd át az életed fölötti irányítást. Légy te a matador, és tereld te azt a bikát.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL