KÖZÉRZET

4 jele annak, hogy érzelmi stressztől szenvedsz

A modern világ tele van drámákkal. Vannak valódi drámák, melyek valós időben játszódnak, közösségi oldalakon vagy épp a családban, és vannak a filmekben megjelenő drámai események. Ezekkel nem nehéz túltelítődni. Emellett ott van a munka, a stressz, a határidők, a család és a gyerekek. Nem is észleled, hogy mindez mennyi energiát vesz el tőled, és mennyi stresszt okoz.

Először is, hidd el, nem vagy áldozat, kivéve, ha bebeszéled magadnak. Te irányítod az életedet, és a saját érzelmeid te kontrollálod. Az érzelmi stressz egy sárkány az életedben, de légy te az ura, urald ezt a sárkányt, lovagold meg és győzd le saját magad, hogy teljes életet élhess. Íme, négy jele annak, hogy érzelmileg kimerültél, és mit tehetsz ez ellen:


 

 

 

 

3. Állandóan kimerültnek érzed magad

A krónikus stressz és a dráma bizony kimerít szellemileg, érzelmileg és fizikailag is. Úgy érzed, csapdába estél. Minél dühödtebb harcot folytatsz ez ellen, annál inkább mélyebbre süllyedsz.
Felkelni és harcolni, maga a pokol, főként akkor, ha fáradt és kimerült vagy. Igyekezz feltöltődni energiával, és valamivel csökkenteni a stresszt. Mozogj, kirándulj vagy táncolj. Ez ugyanis növeli az endorfin szintet. Emlékeztesd magad arra, hogy élsz és ez milyen jó dolog. Ne henyélj és sajnáld magad a kanapén, kezdj el mozogni és élni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL