KÖZÉRZET

4 jele annak, hogy érzelmi stressztől szenvedsz

A modern világ tele van drámákkal. Vannak valódi drámák, melyek valós időben játszódnak, közösségi oldalakon vagy épp a családban, és vannak a filmekben megjelenő drámai események. Ezekkel nem nehéz túltelítődni. Emellett ott van a munka, a stressz, a határidők, a család és a gyerekek. Nem is észleled, hogy mindez mennyi energiát vesz el tőled, és mennyi stresszt okoz.

Először is, hidd el, nem vagy áldozat, kivéve, ha bebeszéled magadnak. Te irányítod az életedet, és a saját érzelmeid te kontrollálod. Az érzelmi stressz egy sárkány az életedben, de légy te az ura, urald ezt a sárkányt, lovagold meg és győzd le saját magad, hogy teljes életet élhess. Íme, négy jele annak, hogy érzelmileg kimerültél, és mit tehetsz ez ellen:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

2. Hamar elveszíted a türelmedet

Állandóan robbansz, és hamar elveszíted a fejedet. Szeretnél megfelelően teljesíteni az iskola, munka és a család területén, és ez felőrli az idegrendszeredet. Nyilván mindenki érzékeli ezt körülötted.

Vegyél egy mély lélegzetet, és gondold át, mi is a bajod pontosan. Engedd el a problémákat, nézz szembe a tényekkel. Nem kell azonnal megoldást keresned, ez nem egy maratoni verseny. Olyan ez, akár egy hosszú ideig tartó ostrom, de a küzdelem mindig kis lépésekből áll. Térképezd fel a problémát, és kis lépésekben haladj a megoldás felé. Ne pazarold az energiáidat arra, hogy másokkal veszekszel. Légy türelmes és haladj előre lassan és módszeresen.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL