KÖZÉRZET

4 jele annak, hogy érzelmi stressztől szenvedsz

A modern világ tele van drámákkal. Vannak valódi drámák, melyek valós időben játszódnak, közösségi oldalakon vagy épp a családban, és vannak a filmekben megjelenő drámai események. Ezekkel nem nehéz túltelítődni. Emellett ott van a munka, a stressz, a határidők, a család és a gyerekek. Nem is észleled, hogy mindez mennyi energiát vesz el tőled, és mennyi stresszt okoz.

Először is, hidd el, nem vagy áldozat, kivéve, ha bebeszéled magadnak. Te irányítod az életedet, és a saját érzelmeid te kontrollálod. Az érzelmi stressz egy sárkány az életedben, de légy te az ura, urald ezt a sárkányt, lovagold meg és győzd le saját magad, hogy teljes életet élhess. Íme, négy jele annak, hogy érzelmileg kimerültél, és mit tehetsz ez ellen:


 

 

 

 

2. Hamar elveszíted a türelmedet

Állandóan robbansz, és hamar elveszíted a fejedet. Szeretnél megfelelően teljesíteni az iskola, munka és a család területén, és ez felőrli az idegrendszeredet. Nyilván mindenki érzékeli ezt körülötted.

Vegyél egy mély lélegzetet, és gondold át, mi is a bajod pontosan. Engedd el a problémákat, nézz szembe a tényekkel. Nem kell azonnal megoldást keresned, ez nem egy maratoni verseny. Olyan ez, akár egy hosszú ideig tartó ostrom, de a küzdelem mindig kis lépésekből áll. Térképezd fel a problémát, és kis lépésekben haladj a megoldás felé. Ne pazarold az energiáidat arra, hogy másokkal veszekszel. Légy türelmes és haladj előre lassan és módszeresen.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL