A növényi olajban főzött, sütött ételek felmelegítése szintén nem tanácsos, ugyanis nagyban növelheted vele a szívinfarktus, az agyvérzés, de még a rákos megbetegedések kockázatát. A legújabb kutatások szerint a többszörösen telítetlen olajokban lévő linolsav toxikus vegyületeket szabadít fel az újramelegítés során, mely számos egészségügyi problémához vezet. Arról nem beszélve, hogy bizonyos olajféléknek rendkívül alacsony az égéspontja, így könnyen avasodnak. Ezért ajánlatos inkább hideg saláták ízesítésére használni őket, nem pedig sütésre, főzésre.
OLVASS TOVÁBB!
Sokszínűség, rendellenességek és megoldások a női egészség kapcsán
Az emberi test csodája, hogy mennyire változatos formákban jelenik meg. Különösen igaz ez a női mellek esetében, ahol a méret és forma ...
KÖZÉRZETInfluenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK