A probléma általában a tárolásban rejlik. Az amerikai Food Standards Agency szerint, a nem megfelelően tárolt főtt rizs olyan spórákat, baktériumokat tartalmazhat, melyek nem képesek elpusztulni az újramelegítés során. A következmény hasmenés, hányás lehet, ha netán ezek a baktériumok bejutnak a szervezetbe. Ha megfőzted a rizst, a maradékot azonnal tedd a hűtőbe, és ne hagyd szobahőmérsékleten még egy órát sem.
OLVASS TOVÁBB!
Párkeresés a tenger mélyén? Segítünk megtalálni az igazit!
Milyen módon kapcsolódik össze a nagy felbontású fotózás a korallzátonyok védelmével, a vizeink fenntarthatóságával és ezáltal az ...
KÖZÉRZETA női intuíció ereje: 5 gyakorlat annak fejlesztésére
A női intuíció egy titokzatos és erőteljes jelenség, amelyet gyakran a belső erővel és a környező világ mély megértésével társí...
KÖZÉRZETEgyre népszerűbb a fitnesz világában a HILIT
Ugrások, hegymászás, burpee-k: ezek a pulzusemelő gyakorlatok, amelyek során a saját testsúlyunkat használjuk, néhány éve a HIIT (nagy...
Ezért okozhat kiütést a Spa látogatásod: A Whirlpool-betegség
Egy kellemes fürdőzés után a szállodai jakuzziban hirtelen viszketni kezd a bőröd? Lehet, hogy a híres „Whirlpool-kiütés”, azaz a ...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK