KÖZÉRZET

14 spirituális üzenet, melyet a tested küld feléd - Ne hagyd figyelmen kívül!

A test maga a megkérdőjelezhetetlen igazság. Ha nem hiszel a megérzéseidnek, nem bízol önmagadban, akkor a tested pontosan megmutatja, milyen is vagy valójában, érzékeléseid konkretizálódnak. Ne feledd, minden, amit a tested érzékel, azt a magasabb rendű lelki vagy szellemi lényed már régen ismer. Megkérdőjelezhetetlen információkat hordoz rólad, és a világban való létedről.

 

Ha képes vagy a szeretetre és a megértésre, az megnyitja az utat mások szeretetéhez és megértéséhez. Íme, az a 14 spirituális üzenet, melyet kiolvashatsz a testedből:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Torok

A torkod teszi lehetővé számodra az önkifejezést, és a környezeteddel való kommunikációt. A torokcsakra szoros kapcsolatban áll a szexcsakrával, mert a szexualitás is egyfajta kommunikáció két ember között. Minél inkább az igazságot fejezed ki, annál inkább képes leszel a környezeteddel való harmonikus kommunikációra. Ám ha gyakran vannak problémák a torkoddal, az jelezheti azt is, hogy bizonyos érzelmeket (vagy éppen haragot) elnyomsz magadban, nem adod ki magadból, nem mondod ki a saját igazságodat, egyértelműen utal tehát az önkifejezés hiányára.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL