KÖZÉRZET

14 spirituális üzenet, melyet a tested küld feléd - Ne hagyd figyelmen kívül!

A test maga a megkérdőjelezhetetlen igazság. Ha nem hiszel a megérzéseidnek, nem bízol önmagadban, akkor a tested pontosan megmutatja, milyen is vagy valójában, érzékeléseid konkretizálódnak. Ne feledd, minden, amit a tested érzékel, azt a magasabb rendű lelki vagy szellemi lényed már régen ismer. Megkérdőjelezhetetlen információkat hordoz rólad, és a világban való létedről.

 

Ha képes vagy a szeretetre és a megértésre, az megnyitja az utat mások szeretetéhez és megértéséhez. Íme, az a 14 spirituális üzenet, melyet kiolvashatsz a testedből:

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Orr

Az orr szintén a gyökércsakrához kapcsolódik, így érthetővé válik, hogy tudat alatt miért szag alapján választunk még párt is. Az orrod teszi lehetővé számodra, hogy kapcsolódj az atmoszférához, ahogyan azt is, hogy az élet szabadon áramoljon benned. A gyakran folyó orr tehetetlenség érzetet szimbolizál, illetve azt, hogy gyakran próbálod visszafojtani magadban a rád törő sírást. Az orrvérzés utalhat arra, hogy nem mered felvállalni önmagad, félsz a lelki kudarcoktól, és nem fogadod el őket. Ha pedig gyakran van bedugulva az orrod, az bizony azt jelzi, hogy valamivel megakadályozod érzelmeid megfelelő áramlását.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL