KÖZÉRZET

11 jel, hogy nem vagy olyan egészséges, mint hiszed - Érdemes komolyan venni!

Az egészség furcsa dolog. Mindent megteszünk érte, ezért megfelelően étkezünk, mozgunk és eleget alszunk. A szervezetünk viszont, sajátos komplex módján, képes még így is meglepetéseket okozni. Mutatunk 11 olyan jelet, ami arra utalhat, hogy nem vagy teljesen egészséges – még akkor sem, ha egyébként minden azt igazolja. Ám ne aggódj, tippeket is adunk ahhoz, hogy helyrehozd a problémát. 

„Gyakorlatilag az emberi fiziológia minden aspektusának megvannak a szabályzó elemei,
visszacsatoló csatornái, és fejlesztő komponensei, amelyek egymássak kapcsolatban álló
gének ezereit működtetik… az emberi test egy hihetetlenül komplex rendszer sejt- és szervezeti szinten egyaránt”. – Dr. Joseph Kuhn

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

6. Furcsa körmök

A körmeink sok mindent elárulhatnak az egészségi állapotunkról. A köröm a bőr kiterjesztése, és rengeteg tápanyagra van szüksége ahhoz, hogy egészséges maradjon. Azok a körmök, amelyek elszíneződnek (főleg sárgára) vagy töredeznek, megérnek egy közelebbi vizsgálódást.

Tipp: A körmöknek sok tápanyagra van szükségük. Figyelj oda, hogy kiegyensúlyozottan táplálkozz, és igyál legalább napi 2 liter vizet. A körömgomba otthon is kezelhető, de érdemes lehet elmenni egy bőrgyógyászhoz, főleg ha a körmeid állapota folyamatosan romlik.

 

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL