KÖZÉRZET

10 szokás, ami csak felerősíti a szorongásodat - Így kerüld el!

Rengetegen szenvednek a szorongástól, így rendkívül fontos, hogy megtaláljuk a kiváltó okokat, és azt, hogyan kerülhetjük el. Mit tehetünk, hogy jobban érezzük magunkat? A válaszokat megtalálod ebben a cikkben, valamint azokat a tényleges szokásokat is, melyek csak felerősítik a szorongásodat.

4. Elkerülés

A szorongás elkerülése lehetne egyfajta megoldás, ám ez a valóságban, csak rosszabbá teszi azt. Elnyomott érzelmeiddel ugyanis később mindenképpen foglalkoznod kell, és minél tovább vannak elnyomva, annál nagyobb mértékben igénylik ezt a foglalkozást. A segítségkérés és a problémák felismerése az első lépés a gyógyuláshoz. Ha ugyanis tudatosan elkerülöd azokat a dolgokat, amelyek megrémítenek, akkor azt éred el, hogy nem nézel szembe a következményekkel. Ez nem segít a fejlődésben, ráadásul, ha elkerülöd azt, ami megijeszt, akkor nagyobb mértékben jelenik meg elmédben.

Így kerüld el: Először is, el kell fogadnod, hogy a szorongás jelen van az életedben. Ezután találnod kell valamit, ami segít, bármit, amit jónak látsz. Ne várd, hogy valaki a segítségedre siessen, ugyanis a saját problémáidat neked kell a kezedbe venned, hogy előrébb juss az életben. Ne kerülj el helyzeteket, embereket, helyeket, csak azért, mert megijesztenek. Inkább nézz szembe a félelmeiddel fejben, így azon nyomban összezsugorodnak, ha megérted, hogy a problémák csak a fejedben léteznek, nem a valóságban.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL