KÖZÉRZET

10 egyszerű módszer arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet

Ahogyan az időjárás változik, úgy lehetsz jobban hajlamos a betegségekre. Sokan alapdolognak gondolják az influenza elleni oltást, és mesterségesen próbálnak védekezni a megfázás ellen. Ám nem mindig kell gyógyszerekre támaszkodni, ugyanis nem vagy teljesen védtelen a mostoha körülmények között sem. A rosszabb időjárás tehát nem feltétlenül hozza magával a megfázást, vagy épp az influenzát.

 

Az alábbi tippek segítenek abban, hogy megerősödjön az immunrendszered, és természetes úton küzdd le a megfázást, az influenzát, vagy az allergiát. Íme, 10 természetes mód arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet, és elűzd a betegségeket:

{KEPGALERIA}

10. Fogyassz cinkben gazdag ételeket

A cink fontos szerepet játszik az immunrendszer megerősödésében és a sejtek regenerálódásában. Sokan nem ügyelnek arra, hogy cinkben gazdag ételeket fogyasszanak, de könnyen hozzájuthatsz. A hüvelyesek, a zöldbab, a kelbimbó, a kukorica, a gyümölcsök és a datolya elegendő mennyiségű cinket tartalmaznak, emellett a rosttartalmuk is jó hatással van az egészségre. A cink elűzi a vírusokat, mivel megerősíti az immunrendszert és megújítja a sejteket. Igyekezz, ha más nem, cinktablettát beiktatni az étrendedbe.

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL