Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 egyszerű módszer arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet

Szerző:
Szabó Anna
Ahogyan az időjárás változik, úgy lehetsz jobban hajlamos a betegségekre. Sokan alapdolognak gondolják az influenza elleni oltást, és mesterségesen próbálnak védekezni a megfázás ellen. Ám nem mindig kell gyógyszerekre támaszkodni, ugyanis nem vagy teljesen védtelen a mostoha körülmények között sem. A rosszabb időjárás tehát nem feltétlenül hozza magával a megfázást, vagy épp az influenzát.

 

Az alábbi tippek segítenek abban, hogy megerősödjön az immunrendszered, és természetes úton küzdd le a megfázást, az influenzát, vagy az allergiát. Íme, 10 természetes mód arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet, és elűzd a betegségeket:

{KEPGALERIA}

9. Orrmosás

Ezzel a módszerrel hatékonyan tisztítja ki az eldugult orrjáratokat. Hasonlít egy teáskanna és egy csodalámpa ötvözetéhez, és vizet meg sót tartalmaz, ami kitisztítja az orrjáratokat. Forralj fel egy kis vizet, majd töltsd bele az orrmosó kannába, adj hozzá sóoldatot vagy egy teáskanál sót kétcsészényi vízhez. Rázd össze az oldatot, majd hajolj előre és kezdd el a kannával az orrod átmosni. Helyezd be a mosókanna csövét az egyik orrlyukadba, amely lehetővé teszi, hogy a folyadék a másik orrlyukadon át szabadon távozhasson. Ezután ismételd meg ezt a folyamatot a másik orrlyukaddal is, majd fújd ki az orrodat Azonnal érezhető lesz, hogy kitisztultak az orrjáratok, és ismételd meg ezt minden nap, míg a tünetek el nem múlnak.

közérzet immunrendszer egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL