KÖZÉRZET

10 egyszerű módszer arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet

Ahogyan az időjárás változik, úgy lehetsz jobban hajlamos a betegségekre. Sokan alapdolognak gondolják az influenza elleni oltást, és mesterségesen próbálnak védekezni a megfázás ellen. Ám nem mindig kell gyógyszerekre támaszkodni, ugyanis nem vagy teljesen védtelen a mostoha körülmények között sem. A rosszabb időjárás tehát nem feltétlenül hozza magával a megfázást, vagy épp az influenzát.

 

Az alábbi tippek segítenek abban, hogy megerősödjön az immunrendszered, és természetes úton küzdd le a megfázást, az influenzát, vagy az allergiát. Íme, 10 természetes mód arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet, és elűzd a betegségeket:

{KEPGALERIA}

8. Almaecet

Igyál egy evőkanál almaecetet minden nap, így lúgosítod a szervezeted, amely elősegíti az immunrendszer megfelelő működését, így az könnyebben fel tudja venni a harcot a megfázással szemben. Ha az ecet magában túl erős, igyál mellé vizet vagy teát. Megelőzésként is bevetheted, amikor már tapasztalod a betegség első jeleit, és ismételd addig, míg a tünetek meg nem szűnnek.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL