KÖZÉRZET

10 egyszerű módszer arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet

Ahogyan az időjárás változik, úgy lehetsz jobban hajlamos a betegségekre. Sokan alapdolognak gondolják az influenza elleni oltást, és mesterségesen próbálnak védekezni a megfázás ellen. Ám nem mindig kell gyógyszerekre támaszkodni, ugyanis nem vagy teljesen védtelen a mostoha körülmények között sem. A rosszabb időjárás tehát nem feltétlenül hozza magával a megfázást, vagy épp az influenzát.

 

Az alábbi tippek segítenek abban, hogy megerősödjön az immunrendszered, és természetes úton küzdd le a megfázást, az influenzát, vagy az allergiát. Íme, 10 természetes mód arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet, és elűzd a betegségeket:

{KEPGALERIA}

5. Igyál vizet, amennyit csak bírsz

A legtöbb ember nem iszik elegendő mennyiségű vizet naponta, ami káros az egészségre. Az orvosok legalább 8 pohár vizet javasolnak naponta a felnőtteknek, mert a víz a szervezetben sok elengedhetetlen funkciót tölt be, a méreganyagok kiürülnek, a vér szállítja az oxigént, a fehérvérsejtek és a tápanyagok általa jutnak el a szövetekhez, segíti az emésztést és egyensúlyban tartja az agyban zajló kémiai folyamatokat. Mivel a tested 50-75%-t víz alkotja, elengedhetetlen a megfelelő működéshez a kellő hidratálás.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL