KÖZÉRZET

10 egyszerű módszer arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet

Ahogyan az időjárás változik, úgy lehetsz jobban hajlamos a betegségekre. Sokan alapdolognak gondolják az influenza elleni oltást, és mesterségesen próbálnak védekezni a megfázás ellen. Ám nem mindig kell gyógyszerekre támaszkodni, ugyanis nem vagy teljesen védtelen a mostoha körülmények között sem. A rosszabb időjárás tehát nem feltétlenül hozza magával a megfázást, vagy épp az influenzát.

 

Az alábbi tippek segítenek abban, hogy megerősödjön az immunrendszered, és természetes úton küzdd le a megfázást, az influenzát, vagy az allergiát. Íme, 10 természetes mód arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet, és elűzd a betegségeket:

{KEPGALERIA}

3. Mozgás

A tornának egy hadseregnyi előnye van, hormonszabályozó hatású és kiegyensúlyozza az agyban zajló kémiai folyamatokat, emellett szabályozza az étvágyat, és elősegíti a pihentető alvást. Ám gondoltad volna, hogy a megfázás ellen is kiváló? Tanulmányok szerint napi minimum 30 perc edzés, heti 5 napon át megerősíti az immunrendszert, és sakkban tartja a megfázást. Ha túl hideg van a szabadban való edzéshez, és otthon nem akarsz, menj el egy edzőterembe. Eleinte ugyan munkának tűnhet, de ha aktív vagy, akkor elkerülheted a megfázást és az influenzát a hidegebb hónapokban is.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL