KÖZÉRZET

10 egyszerű módszer arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet

Ahogyan az időjárás változik, úgy lehetsz jobban hajlamos a betegségekre. Sokan alapdolognak gondolják az influenza elleni oltást, és mesterségesen próbálnak védekezni a megfázás ellen. Ám nem mindig kell gyógyszerekre támaszkodni, ugyanis nem vagy teljesen védtelen a mostoha körülmények között sem. A rosszabb időjárás tehát nem feltétlenül hozza magával a megfázást, vagy épp az influenzát.

 

Az alábbi tippek segítenek abban, hogy megerősödjön az immunrendszered, és természetes úton küzdd le a megfázást, az influenzát, vagy az allergiát. Íme, 10 természetes mód arra, hogy megerősítsd az immunrendszeredet, és elűzd a betegségeket:

{KEPGALERIA}

2. Pihenj eleget

A tested hihetetlen gépezet, megemészti az ételt, amit fogyasztasz, és teszi a dolgát mindennap. Azonban időre van szüksége ahhoz, hogy regenerálódjon és pihenjen, hogy ismét készen állhasson a következő napra. A sejtek megújulnak és regenerálódnak alvás közben, így elengedhetetlen legalább 7 óra alvás ahhoz, hogy az immunrendszer egészséges maradjon. Az elegendő alvás segít felvenni a harcot az immunrendszernek a betegségekkel szemben, mivel a szervezetben alvás közben termelődnek bizonyos hormonok. Például a melatonin, a növekedési hormonok és a prolaktin, amely megfelelő mennyiségben kell, hogy legyen ahhoz, hogy a szervezet jól működhessen. Az alvás gyógyít, ezért győződj meg arról, hogy eleget alszol-e, így támogatva az immunrendszeredet.

Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL