KÖZÉRZET

10 ayurvédikus tipp, hogy elkerüld a betegségeket - Érdemes megfogadni!

A hagyományos hindu rendszerben az Ayurvédát évezredek óta használják betegségek diagnosztizálására, kezelésére és az egészség fenntartására. Jelentése szanszkrit nyelven „az élet tudománya”, azaz ez alapján annyit tesz, hogy az elme egyensúlya magával hozza az egészséges fizikai állapotot is, lényegében az elme és a test kiegyensúlyozott kapcsolatáról van szó.

 

A nyugati kultúrában az orvosok hajlamosak arra, hogy külön választják a szellemet, a testet és a lelket. Az Ayurvéda ezzel szemben felismerte, hogy a test rendszerét együttesen, egyben kell vizsgálni, és mindennek együttesen kell rendben működnie az optimális egészségi állapot eléréséhez. Íme, 10 olyan ayurvédikus gyakorlat, amit érdemes beiktatnod a napi rutinodba, hogy egészséges maradj, és hosszú életet élhess.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

9. Egyél nyugodtan

Amikor leülsz enni, egyél nyugodtan és koncentrálj az előtted lévő ételre, azaz ne nyomkodd a telefonodat, ne tévézz, és ne számítógépezz közben. A zavart étkezés miatt ugyanis hajlamos vagy többet enni. Amikor a családoddal és a barátaiddal ülsz le enni, ez egyfajta élmény, és lassabban is eszel, kevesebbet. Tanulmányok kimutatták, hogy az édes, sós és zsíros ételeket jobban fogyasztják a televízió előtt ülve.
Egyél nyugodtan: rágd meg az ételt alaposan, tedd le a villát két falat között, és tényleg minden érzékszerveddel koncentrálj az előtted lévő ételre. Állj meg, és élvezd ki, tudatosuljon mindez, míg leér a gyomorba az étel.

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL