Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 9 - Január 15.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

Tele vagy megvalósításra váró ötletekkel, de sajnos nem fogod tudni kiélni kreatív hajlamaidat oly mértékben, mint amennyire szeretnéd. Ugyanis munkatársaid vagy főnököd most annyira nem díjazza az ötleteidet és jobb szeretné, ha megszokott, jól bevált módszereket alkalmaznád. De ez ne vegye el a kedvedet semmitől! Inkább csoportosítsd át alkotó erődet a párkapcsolatodba, de ne erőszakkal, hanem a pároddal együtt összedolgozva. Ha mindenáron rá akarnál valamit erőltetni, netalántán kritizálod, ne is csodálkozz azon, hogy összevesztek. Ám nem érdemes jelentéktelen dolgokon veszekedni, inkább beszéljétek meg a dolgokat két értelmes, felnőtt ember módjára.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL