HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Január 16 - Január 22.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre!

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

A héten az anyagiakkal kapcsolatos témák kerülnek előtérbe. Elégedetlen vagy fizetéseddel, talán még a párodéval is, és egyáltalán az anyagi helyzeteddel. Viszont ha a munkahelyeden kívánsz a fizetésedről beszélni, akkor azt kellő óvatossággal és diplomáciával tedd. A párodért ilyen tekintetbe semmit sem tehetsz, - de inkább össze kellene fognod vele és bevonni a terveidbe - ha minden kötél szakad, akkor legfeljebb másodállás után kell nézned. Talán az anyagiak okozta feszültség miatt leszel ingerlékenyebb és veszel össze könnyen másokkal is. Most minden tekintetben a legjobb, amit tehetsz, ha türelmes vagy és kivársz!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL