Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mi vár a héten a csillagjegyekre?

Szerző:
Szabó Anna
A szűz előtt zűrös hét áll, míg a nyilasok hamarosan learathatják a munkájuk gyümölcsét.

Kedves Kos!   

Nagy a valószínűsége, hogy egyenesbe jöttél, hivatásodban siker, elismerés az osztályrészed. Ha új állást pályázol meg, vagy egy bizonytalan kimenetelű vállalkozásba kezdesz, ezek akár kedvező vagy kedvezőtlen irányba is mehetnek. A siker még várhat magára, de ettől függetlenül elégedett lehetsz a helyzeteddel.

Kedves Bika!   

Ez a nap számodra nyugodt és kellemes. Bár egyáltalán nem bánod, hogy nem kell szakadatlanul idegeskedned. Kedvedre dolgozhatsz, nem hajtanak, nem űznek. Az igazat megvallva, ilyen napokra vágysz. Szép csendesen munkálkodhatsz, behozhatod lemaradásaidat, és még a családra is marad időd.

Kedves Ikrek!   

Nincs is utálatosabb annál, amikor az embert levegőnek nézik. Márpedig veled most ez történik. Sürögsz-forogsz, tele vagy ötlettel, mindent te kezdeményezel, de egyszerűen tudomást sem vesznek rólad. Valószínűleg nem érdemes erőlködnöd, mert ezen a héten azt sem vennék észre ha fűszoknyában állítanál be a munkahelyedre.

Kedves Rák!   

Ezen a héten nincs kedved senkivel sem vitatkozni. Nem is érdemes, még akkor sem, ha úgy érzed, igazad van. Jobban teszed, ha az apró bosszúságok felett egyszerűen átsiklasz. Kedélyállapotod ugyanis hullámzó, és senki nem tud a kedvedre tenni. Mivel zárkózott vagy és mogorva, ezért el is kerülnek.

Kedves Oroszlán!   

Ne töprengj megoldhatatlannak látszó problémákon, mert ezzel csak idődet, erődet fecsérled, inkább olyan feladatokra összpontosítsd figyelmedet, amelyeket játszi könnyedséggel oldhatsz meg. Az így születő apró sikerélmények később hozzásegítenek ahhoz, hogy a leküzdhetetlennek tűnő akadályokat is könnyen vedd.

Kedves Szűz!   

Meglehetősen zűrös hét áll előtted, de nem tör rád ajtóstul. Készülj fel testileg-lelkileg egy komoly megpróbáltatásra, így nem érhetnek kellemetlen meglepetések! Ezt a napot pedig fordítsd olyasmire, amire a hét többi napján nem lesz időd!

Kedves Mérleg!   

Ez egy kétesélyes nap, minden megtörténhet. Alakulhat nagyon jól, de nagyon rosszul is. Készülj fel mindkét eshetőségre! Viszont éppen a bizonytalan végkifejlet miatt ne kockáztass! Ez nem az a nap amikor megduplázhatod szerencsédet vagy vagyonodat. A szerelemben is válaszút elé kerülhetsz.

Kedves Skorpió!  

A heti konstellációból sok minden olvasható ki, a baj csak az, hogy túl sok kétértelmű dolog is meg van írva, így nem igazodsz el az ellentmondásos jövendölések között. Nem kell nagy jóstehetség annak meglátásához, hogy fizikai és szellemi kimerülésed közeledik. Ha ilyen tempóban élsz, ez nem is csoda.

Kedves Nyilas!   

Eddig mindent jól intéztél, és ha most sem hagyod magad eltántorítani eredeti céljaidtól, hamarosan le is arathatod munkád gyümölcseid. Ne köss kompromisszumot, és ne add fel az elveidet. Biztos lehetsz benne, hogy jó úton jársz, feltéve, ha nem próbálsz a könnyebbik megoldás felé hajlani.

Kedves Bak!   

Ülj fel a hullámok tetejére! Ha elcsitulnak, te is partot érsz. Minthogy hátszél nem segít, egyedül kell megvívnod harcodat. Arra gondolj, hogy ezáltal édesebb lesz a győzelem. Szerelmedtől ne várj többet, mint amennyire képes. Néha egy csendestárs mindennél többet ér. Elégedj meg a hűségével!

Kedves Vízöntő!  

Elviselhetetlen hétköznapok következnek megint, és a mai nap belőlük az első. De hány is van még? Bár úgy érzed, nem ebben a világban lépkedsz, a mérhetetlen emberi butaság mindig is lehervasztott. Kedvesed is igencsak elfáraszt, de az ilyen fáradtságból ki tudja, hányszor kérnél repetát!

Kedves Halak!

Vágd a kukába a nyugtatót, nem lesz rá szükséged. Az éhgyomorra felhajtott kávé helyett fogyassz egy nagy pohár gyümölcslevet. Hidd el, egy kiegyensúlyozott Halaknak nincs szüksége sem nyugtató-, sem ajzószerekre. Csak megzavarnák az érzékeny gépezet működését. Legalább tegyél egy próbát!

horoszkóp csillagjegyek heti
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL