HETI HOROSZKÓP - 2022. 48

HALAK (II. 19. - III. 20.) - HETI HOROSZKÓP

OLVASS TOVÁBB!

EZOTÉRIA

Érdeklődési területed árulkodik a személyiségedről - Képes önismereti tesztjáték

Hobbid és érdeklődési területed nagyon sokat elárul rólad. Legyen szó sportról, zenéről, táncról, képzőművészetről, minden ember személyiségét tükrözi az az elfoglaltság, amit legszívesebben űz szabadidejében. Kíváncsi vagy mennyire sikerül tökéletes jellemzést adni rólad? Vagy csak egyszerűen érdekesnek találod a felvetést, miszerint a személyiségjegyek nagyban meghatározzák az érdeklődésed tárgyát?

KÖZÉRZET5 aktív nyomópont a tenyereden, melyek szabályozzák a testedet - Ne hagyd ki, ha fáj valami!

A szervezet „másolata” a kezünkön található, tenyerünk megfelelő zónájához ugyanis minden szervünk és izmunk kapcsolódik. Amikor masszírozod, vagy stimulálod ezeket a zónákat, azzal jeleket küldesz az agyba, mely próbálja orvosolni az adott problémát. Mutatjuk az 5 legfontosabb reflexzónát a kezeden, melynek segítségével csökkentheted a fájdalmakat, vagy épp meg is szabadulhatsz tőlük.

REJTÉLY-MISZTIKANe kívánd a gyűjteményedbe őket! – 7 hátborzongató és veszélyes okkult könyv

Sokakat érdekelnek olyan dolgok, mint az okkultizmus, a mágia, az ezotéria és szívesen el is mélyülnek a témában. De vannak könyvek, amelyeket nem javallott elolvasni, a kezünkben venni a témában, főleg azért, mert ezek roppant veszélyes alkotások. Éppen ezért, ha lehetőséged is lenne rá, inkább ne szerezd be ezeket az okkult könyveket!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL