GYERMEK

6 jel, hogy idős lélek lakozik a gyermekedben

Aki egy kicsit is hisz a reinkarnációban, az tudja, hogy minden életben egyre több tapasztalatot szerzünk, egyre bölcsebbé válunk, megszabadulunk a negatív gondolatoktól, szokásoktól, tehát, elérjük a teljes boldogságot. Ha ez az állapot bekövetkezik, akkor többé nem születünk újjá, hisz minden rosszat el tud engedni a lelkünk. Vajon gyermeked lelke bölcsebb, mint a tiéd?

 

Azt, hogy pontosan mennyi idős a lélek, soha nem lehet pontosan meghatározni. Mindez egy fejlődési folyamat, amely sok-sok életen keresztül tart, és maximum ciklusokra lehet osztani.Ez alapján 5 lélekkort különböztetünk meg: csecsemő, gyermek, tinédzser, érett és öreg lélek.

Az ember, aki a Földre érkezik, sok-sok inkarnációt tudhat a magáénak, és ez egészen addig így is lesz, amíg el nem jut személyes fejlődési útszakaszának a végére, avagy a lehető legmagasabb tudati szintre. Az, hogy gyermekedben idős lélek lakozik-e, az már földi tartózkodása első éveiben megnyilvánul. Hogy miben? Azt az alábbi jelekből megtudod.

 


 

5. Jobban kedveli az idősebb emberek társaságát

Gyakran megesik, hogy az a gyermek, melyben idős lélek lakozik, nem a saját kortársaival érzi jól magát, hanem a tőle jóval idősebb, bölcsebb emberekkel. Szívesebben tölti idejét tanárai vagy óvodai nevelői társaságában, mint a többi gyerekkel. Ennek az az oka, hogy pszichésen az idősebbekkel van egy szinten, így könnyebben megérti magát velük, mint kortársaival. Sőt, még a beszédstílusa, a fogalmazása is olyan, mintha sokkal érettebb lenne a koránál.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL