GYERMEK

6 jel, hogy idős lélek lakozik a gyermekedben

Aki egy kicsit is hisz a reinkarnációban, az tudja, hogy minden életben egyre több tapasztalatot szerzünk, egyre bölcsebbé válunk, megszabadulunk a negatív gondolatoktól, szokásoktól, tehát, elérjük a teljes boldogságot. Ha ez az állapot bekövetkezik, akkor többé nem születünk újjá, hisz minden rosszat el tud engedni a lelkünk. Vajon gyermeked lelke bölcsebb, mint a tiéd?

 

Azt, hogy pontosan mennyi idős a lélek, soha nem lehet pontosan meghatározni. Mindez egy fejlődési folyamat, amely sok-sok életen keresztül tart, és maximum ciklusokra lehet osztani.Ez alapján 5 lélekkort különböztetünk meg: csecsemő, gyermek, tinédzser, érett és öreg lélek.

Az ember, aki a Földre érkezik, sok-sok inkarnációt tudhat a magáénak, és ez egészen addig így is lesz, amíg el nem jut személyes fejlődési útszakaszának a végére, avagy a lehető legmagasabb tudati szintre. Az, hogy gyermekedben idős lélek lakozik-e, az már földi tartózkodása első éveiben megnyilvánul. Hogy miben? Azt az alábbi jelekből megtudod.

 


 

2. Magány, gyakori töprengés

Az idős léleknek számító gyerek rendelkezik egyfajta egységtudattal, melynek köszönhetően pontosan tudja, hogy ő nem más, mint az Univerzum része. Számára az egyedüllét sokszor stimulálóbb, így szívesebben húzódik félre, elmerülve gondolataiba, és az sem érdekli, hogy környezete nyüzsög körülötte. Ebből kifolyólag képes akár hosszú ideig is elfoglalni magát bizonyos tevékenységekkel. A nagy társaságra, a csoportra nem igazán van igénye, nem érdekli kortársai értékrendje, ezért nehezen jön ki más gyerekekkel, ami miatt sokszor piszkálják is őt. Gyakran fordul elő, hogy sokkal nehezebb beilleszkednie az óvodai vagy bölcsődei közösségbe.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL