.
Hozzávalók
50 dkg darált háztartási keksz
2 dl tej
2 evőkanál kakaó
25 dkg porcukor
1 vaníliás cukor
1 kocka margarin
1 rumaroma
a tetejére: étcsokoládés tortabevonó
Elkészítés
A hozzávalókat főzd össze a keksz és a rumaroma kivételével, ez utóbbiakat majd csak a végén add hozzá. Egy vékony sütőlemezre kend rá a masszát, a tetejét szépen simítsd el, majd amikor kihűlt, csokimázzal vagy tortabevonóval koronázhatod meg.
OLVASS TOVÁBB!
Ez a bank arany helyett parmezánsajtot fogad el fedezetként
Nem csalás, nem ámítás: itt valóban sajtot lehet letétbe helyezni....
GASZTROEzért nem szabad vásárlás előtt kávét inni
Ez a szokás nem várt következményekkel járhat....
GASZTROVisszatérnek a papírszívószálról a műanyaghoz
Van olyan vállalat, ahol egyáltalán nem vált be a környezetbarátabb megoldás....
Ezeket az italokat kóstold meg a legnagyobb forróságban!
Itt a nyár, és a meleg esték arra csábítanak, hogy élvezz egy italt a teraszon. Inspirációt nyújtunk - akár alkohollal, akár anélkül...
GASZTRONemcsak a fagyi hűthet le a nyáron! Fagyos édességek a világ körül
Kínában már i.e. 2000-ben is élvezték a félig fagyos gyümölcslével kevert jeget. Bemutatjuk a frissítő kreációkat a világ minden t...
GASZTROMiért imádjuk a savanyúkáposztát?
Hosszú ideig eláll, gazdag a jó baktériumokban és változatosságot csempész a tányérodra: minden, amit tudnod kell a a szuperélelmisze...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK