.
Van a világon néhány igazán klasszikus ízkombináció. Ismerj meg egy maroknyi alapvető technikát ahhoz, hogy biztonságosan tudj párolni, sütni, grillezni. A fűszerek kötik össze ugyanis a világon az embereket. A bárányt párolhatod marokkói módra egy éjszakán át, de alkalmazhatod a provence-i technikát vagy a görögökét is. A csicseriborsó ezzel szemben Indiában népszerű, vagy éppen Mexikóban.
OLVASS TOVÁBB!
Mini lasagne és társai - 4 mennyei finomság muffin formába öntve
Az interneten ezrével lehet fellelni finomabbnál finomabb muffin recepteket, legyen szó édes, vagy sós változatról. Ezek a receptek azonba...
GASZTROMennyei spagetti és spenót timbale - Gyors és egészséges!
A timbale forma egy dobfajtáról kapta a nevét, amely magas oldalú, enyhén kúpos aljú és zárt végű. Másrészről egy francia étel, am...
GASZTRO5 gyors és egyszerű wokban készült tésztarecept - Keverd, süsd és máris kész!
Tudod, hogyan lehet egyszerű, mégis finom és ízletes ételeket kínálni vacsorára? Próbáld ki ezeket a tésztarecepteket, melyeket wokban...
Könnyű és finom torták nyárra
A nagy nyári hőségben egy cseppet sem vágyunk arra, hogy a meleg sütő mellett álljunk a konyhában. Bármennyire csábító is a palacsint...
GASZTRO5 egészséges recept, amitől biztos, hogy imádni fogod a karfiolt
Szereted a karfiolt? Ha nem, akkor most biztos, hogy megszereted, ugyanis egy hihetetlenül egészséges, tápanyagokban gazdag zöldség, csak n...
GASZTROTop 5 mennyei szilvás sütemény - Imádni fogod!
Változatos színeivel, ízek kavalkádjával kecsegtet a szilva, és nem is szokott csalódást okozni. Hihetetlenül sokféleképpen fel lehet ...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK