Szabó Anna
,
• A bio és a nem bio banánok közti legnagyobb különbség az, hogy a sima banánokat különféle vegyszerekkel permetezve termesztették, míg a bio banán a saját védekezőrendszerével és a természet erejével nőtt meg. Az organikus banán sokkal könnyebben nyomódik be és barnul meg.
• Amikor banánt veszel, kerüld a szürkés színűeket, mert nem ízletesek, hiszen színük arról árulkodik, hogy még éretlenül szedték le őket, és valószínűleg hosszú időn keresztül nem megfelelő körülmények közt voltak tartva. Az élénksárga héjú banánokból vegyél inkább, és ne zavarjon, ha apró, barna pettyek vannak rajtuk: annak a jelei, hogy a banán kellőképp érett, és akkor a legfinomabb.
OLVASS TOVÁBB!
Bor és hagyomány Tokaj dűlőiben
Tokaj nem csak egy hely a térképen. Tokaj egy vibe. Egy életérzés....
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK