Szabó Anna
.
Hozzávalók
- 100 g liszt
- 100 g csokoládé
- 100 g cukor
- 50 g vaj
- 3 tojás
- 1 teáskanál szódabikarbóna
- 1 üveg Nutella
Elkészítés
Melegítsd fel a vajat és a csokoládét, és alaposan keverd össze. Habverővel verd habosra a tojásokat a cukorral, majd keverd hozzá a lisztet is. Miután a csokoládé kissé lehűlt, öntsd a tojásos keverékhez és tedd bele a szódabikarbónát is. Vajazz ki egy mikrózható tálat, tedd bele a tésztát, majd helyezd a mikróba, és a legmagasabb fokozaton süsd 5 percig. Ha elkészült, hagyd egy kicsit hűlni, majd vágd 3 részre, és mindegyik részt kend meg Nutellával. A végén a sütemény tetejét is vond be a Nutellával.
OLVASS TOVÁBB!
3 isteni karácsonyi puding - Mind a 10 ujjadat megnyalod!
A karácsonyi puding hagyományos megédesítője, elválaszthatatlan kísérője az év legnagyobb ünnepének. A hagyomány azt tartja, hogy ah...
GASZTROÚj korszak kezdődik a magyarországi otthonokban - Megnyitott a SharkNinja első hazai üzlete a Westendben
Okos megoldások, amelyek szebbé, tisztábbá és élvezetesebbé teszik a mindennapokat – a Shark és Ninja innovációi mostantól személye...
GASZTROHalloweeni muffinreceptek - Mindenmentes változatban is
A Halloweent egyre többen ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangol...
4 Halloween-i recept, melynek még az elkészítése is hátborzongató - Imádni fogod!
Lassan nálunk is kezdenek népszerűek lenni a Halloween-bulik, amikor barátainkkal valami rémisztőnek öltözve szórakozunk, és próbálju...
GASZTROMexikói babos rostélyos
A sertés hús a magyar konyha egyik alapdarabja. Rugaszkodj el a hétvégi pörköltes, rántott húsos menütől, és próbálj ki egy új ízv...
GASZTROKrumplis mexikói ízvilágú csirke
Használd ki te is az újburgonya-szezont! Ennél laktatóbb csirkés ételt ráadásul biztos nem találsz......
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK