.
Ezáltal íztelenné teszed őket, ráadásul a túlfőzés megfosztja őket az értékes tápanyagoktól. Persze nem kell nyersen elrágcsálnod őket, csak kis lángon és lassan főzd őket, hogy finom lédúsak maradjanak.
OLVASS TOVÁBB!
Laktató és finom szendvicsek a nap bármely szakában
Talán kevesen gondolnák, de egy jó szendvics nagyon komoly személyes élmény lehet. A 70-es, 80-as években járunk, amikor az iskolai jelme...
GASZTRO3 mennyei vacsora, és még a kilók is leolvadnak rólad
Nagyon fontos az, hogy odafigyelj a kiegyensúlyozott étrendre, és olykor próbálj meg néhány egyszerű növényi alapú vacsorát is beikta...
GASZTRO5 könnyű és gyors vacsora, mely a mosogatást gyerekjátékká varázsolja
Az alábbi receptek rendkívül egészségesek, ráadásul elkészítésükhöz csak egy serpenyő (esetleg egy keverőtál) és sütő szükség...
9 módszer, amivel egészségesebb ételeket készíthetsz, mint egy profi szakács
Só, zsír, savak és hő. Ha a különböző ételeket elemekre bontjuk, könnyebben megérthetjük, hogy mi adja meg az egyes étkek ízét. Az...
GASZTRO6 isteni saláta, amit imádni fogsz – Pozitívvá teszi a napodat!
A saláta valószínűleg az utolsó, amire egy kiadós ebéd esetében gondolunk, de fontos, hogy a bevitt tápanyagok erősítsék az immunrend...
GASZTROIndítsd a napot édesburgonyás reggelivel! - 3 isteni recept, amit imádni fogsz
Érdemes kísérletezni az édesburgonyával a konyhában, mert nem csak köretként, hanem reggeliként, főételként és desszertként is reme...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK