Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FOGYÓKÚRA

Masszírozd ezt a 4 pontot, és máris megindul a fogyás

Szerző:
Szabó Anna
Ha túlsúlyos vagy, és nem tudsz megszabadulni a feleslegtől, van számodra egy nagyszerű megoldás! Ma nem a helyes étrendről és az edzésről lesz szó, inkább arról tudhatsz meg többet, miként lehet leadni a túlsúlyt a helyes masszírozás segítségével.

 

Nem a masszás és szauna kombinációjáról és nem is a narancsbőr elleni masszázsról olvashatsz most, hanem arról lesz szó, hogy a testedben van négy olyan pont, amelyek masszírozásával beindul a vérkeringés, emellett pedig elindul a fogyás. A szervezet rendellenes működése azonban sokszor megakadályozza azt, hogy ezek a pontok kellőképp stimulálva legyenek. Az alábbi pontok masszírozásával szabályozható az éhségérzet és az étvágy, emellett az emésztést is helyreállítja.

Mielőtt nekifognál bármelyik pont masszírozásának, végy egy mély levegőt, így beindul a vérkeringés, és a vér megtelik oxigénnel. A fenti pontok masszírozása kiváló módszer a testsúly csökkentésére, az eredmény pedig hamarosan szemmel látható lesz!

 

2. Felsőajak


Ha úgy tapasztalod, hogy a túlzott stressz miatt a kelleténél nagyobb mennyiségű ételt fogyasztasz, akkor az erre a pontra helyezett nyomás segít szabályozni az étvágyad. A túlzott ételfogyasztás nem segít a feszültség leküzdésében. Minden nap reggel és este is masszírozd a felső ajkad fölötti pontot, 5 percen át.

fogyókúra diéta zsírégetés masszírozás masszázs étrend edzés túlsúly
Szólj hozzá Te is!

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL