Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FOGYÓKÚRA

4 érzelmi és egyben gyógyító technika, ami megváltoztatja a gondolataidat a fogyásról

Szerző:
Szabó Anna
Sok energiagyógyász azt mondja, hogy érdemes mentálisan rendbe tenni magad, ami utána a súlycsökkenést is magával vonja. Szükséged van a lelki táplálékra, a pozitív gyógyító energiára, arra, hogy jól érezd magad a bőrödben. Ha ugyanis ez nincs meg, akkor benne ragadhatsz a korábbi mintákban.

 

A gondolataid a valóságot építik, amik generálják a cselekvést. Ezért az egészséges fenntartható élet megteremtéséhez egy egészséges kiegyensúlyozott gondolkodás szükséges. Sokszor gondolsz arra, hogy ha majd lefogysz, jobban fogod magad érezni, holott az egész éppen fordítva kell, hogy történjen.


Komolyan gondolkodj el


Kezdd el átalakítani a gondolkodásodat, hogy másfajta mentális állapotba kerülj, így idővel a tested hozzászokik az elméd frekvenciájához. Létezik rengeteg hely, ahol sokféle lelki gyógyítási gyakorlat létezik, és ez ugyanolyan fontos, mint a fitnesz vagy a megfelelő táplálkozás. Az érzelmi toxicitás felszabadítása gyakran vezet fizikai fogyáshoz, mivel az érzelmi gyógyulás javítja a belső párbeszédet és reményt ad.
Sokféle érzelmi, gyógyító technika létezik, az alábbi útmutatót elolvasva te is megtudhatod, melyek ezek:

 

4. Pozitív megerősítések


Sokan hallottak már a napi megerősítésekről vagy a pozitív gondolatokról, de vajon hányan ismerik azt, hogy következetesen meg is kell alapozni a szándékukat? Érdemes ilyen állításokat tenni, amelyek nagy változásokat vetítenek majd előre, és az örökkévalósággal eggyé válni.


Abba kell hagynod a negatív, mentális belső beszédet és az önsajnálatot. Érdemes a kívánt igazságokat megismételni, mintha valóság lenne, ezzel megteremtve magát a környezetet, és így ez így is fog alakulni, hiszen ismered a mondást, hogy a gondolatok valóra válnak. Gondold át, hogy milyen dolgok érdekelnek. naponta bort Például az inkább negatív „nem szeretem a testem” helyett gondolj arra, hogy „a testem egészséges és szép”. A „túl fáradt vagyok” mondat helyett mondd azt, hogy „nagy energiaigényem van, hogy gondoskodhassam magamról és a családomról”. Érdemes ezt a belső párbeszédet, pozitív állításokkal feltölteni, így is szükséges lesz arra, hogy kiválaszd a megfelelő módszert számodra. Válassz legalább egy ilyen lelki állítást, és következetesen építsd be a mindennapi életedbe.

fogyás fogyókúra diéta súlycsökkentés zsírégetés súlyfelesleg
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL