Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

Mindenképp kerüld el! - 8 tipikus Feng Shui hiba a konyhában

Szerző:
Szabó Anna
Bizonyára veled is előfordult már, hogy beléptél valahova, és kellemes érzések járták át a lelkedet, míg más helyeken kifejezetten rosszul érezted magad. Mindez az energiáknak köszönhető, ugyanis nem mindegy, hogy egy helyiséget pozitív, vagy negatív energiák uralnak. Ugyanez vonatkozik a konyhára is, ezért erre a 8 hibára érdemes odafigyelni.

1. A konyha ajtaja soha ne legyen szemben a bejárati ajtóval

Ha ezzel az elrendezéssel találkozol, akkor sürgősen változtass, mert a ház asszonyának egészségére, illetve az anyagi életre is rossz hatással van.


2. A konyhaajtó soha nem nézhet a hálószoba ajtajára

A konyhaajtó a hálószoba ajtóval se legyen szemben, mert az ott élő embert könnyen idegessé és házsártossá teheti a beáramló füst, illetve szagok.


3. A konyhaajtót a mosdó ajtajától is jobb minél messzebbre helyezni

A konyha az a hely, ahonnan a család az ételt kapja, míg a mosdó, a fürdőszoba a piszok megtestesítője. Ezen kívül az előbbi tűz, az utóbbi a víz jelképe, és a közelségük összeütközést, ezáltal pedig diszharmóniát okozhat a családban.


4. A tűzhely és a hűtő helyzete

A tűzhelynek nem szabad teljesen szemben lennie a hűtővel, mivel a hűtő az anyagi szektort jelképezi, és nem szabad kitennünk a tűz veszélyének. A családi betegségekért is felelős lehet ez a felállás.


5. Ne legyen két tűzhely egy konyhában

Ha hiszed, ha nem, a tűzhely magát a feleséget jelképezi. Azon kívül, hogy tisztán tartod, kerüld el, hogy több legyen belőle, mert így könnyen szóba jöhet, hogy a férj viszonyba keveredik más nővel.


6. Ne legyen gerenda a tűzhely felett

Ha ez a helyzet áll fenn, akkor hajlamosabb leszel a felső testedet érintő betegségekre, mint például a migrén, a fejfájás vagy a nyakfájás. Mindez a rá(d) nehezedő nyomásnak köszönhető.


7. Az ablak helyzete

Ne legyen ablak a páraelszívó berendezés és a tűzhely között, mert anyagi hátrányaid származhatnak belőle

.
8. Tegyél rendet a konyhában!

Bizonyosodj meg róla, hogy sehol nem hever szemét, és minden tányér, tál és bögre elmosogatva a helyén van. A rendetlen konyha egészségügyi problémákhoz vezethet, de ez valamelyest logikus is, hiszen ha káosz van körülötted, akkor a gondolkodásod sem lesz teljesen koncentrált, és könnyen fejfájáshoz vezethet az állapot.
 

otthon otthontippek fengshui feng shui
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL