FÉSZEK

Mindenképp kerüld el! - 8 tipikus Feng Shui hiba a konyhában

Bizonyára veled is előfordult már, hogy beléptél valahova, és kellemes érzések járták át a lelkedet, míg más helyeken kifejezetten rosszul érezted magad. Mindez az energiáknak köszönhető, ugyanis nem mindegy, hogy egy helyiséget pozitív, vagy negatív energiák uralnak. Ugyanez vonatkozik a konyhára is, ezért erre a 8 hibára érdemes odafigyelni.

1. A konyha ajtaja soha ne legyen szemben a bejárati ajtóval

Ha ezzel az elrendezéssel találkozol, akkor sürgősen változtass, mert a ház asszonyának egészségére, illetve az anyagi életre is rossz hatással van.


2. A konyhaajtó soha nem nézhet a hálószoba ajtajára

A konyhaajtó a hálószoba ajtóval se legyen szemben, mert az ott élő embert könnyen idegessé és házsártossá teheti a beáramló füst, illetve szagok.


3. A konyhaajtót a mosdó ajtajától is jobb minél messzebbre helyezni

A konyha az a hely, ahonnan a család az ételt kapja, míg a mosdó, a fürdőszoba a piszok megtestesítője. Ezen kívül az előbbi tűz, az utóbbi a víz jelképe, és a közelségük összeütközést, ezáltal pedig diszharmóniát okozhat a családban.


4. A tűzhely és a hűtő helyzete

A tűzhelynek nem szabad teljesen szemben lennie a hűtővel, mivel a hűtő az anyagi szektort jelképezi, és nem szabad kitennünk a tűz veszélyének. A családi betegségekért is felelős lehet ez a felállás.


5. Ne legyen két tűzhely egy konyhában

Ha hiszed, ha nem, a tűzhely magát a feleséget jelképezi. Azon kívül, hogy tisztán tartod, kerüld el, hogy több legyen belőle, mert így könnyen szóba jöhet, hogy a férj viszonyba keveredik más nővel.


6. Ne legyen gerenda a tűzhely felett

Ha ez a helyzet áll fenn, akkor hajlamosabb leszel a felső testedet érintő betegségekre, mint például a migrén, a fejfájás vagy a nyakfájás. Mindez a rá(d) nehezedő nyomásnak köszönhető.


7. Az ablak helyzete

Ne legyen ablak a páraelszívó berendezés és a tűzhely között, mert anyagi hátrányaid származhatnak belőle

.
8. Tegyél rendet a konyhában!

Bizonyosodj meg róla, hogy sehol nem hever szemét, és minden tányér, tál és bögre elmosogatva a helyén van. A rendetlen konyha egészségügyi problémákhoz vezethet, de ez valamelyest logikus is, hiszen ha káosz van körülötted, akkor a gondolkodásod sem lesz teljesen koncentrált, és könnyen fejfájáshoz vezethet az állapot.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL