FÉSZEK

Alakíts ki varázslatos feng shui birodalmat a kertben - Töltődj fel energiával néhány dekor elemmel!

A feng shui szerint helyesen kialakított kert rengeteg energiával képes feltölteni, és ez egyáltalán nem is bonyolult. Egy csodás kiskertben fel tudsz töltődni, minden érzékszerved felfrissül és tele leszel energiával. Ha van lehetőséged kialakítani egy szabadtéri kiskertet, akkor igazán szerencsés vagy, és azt ajánljuk, hozd ki belőle a legtöbbet.

Hozd ki a legjobbat a kiskertedből, és alakíts ki varázslatos feng shui birodalmat. Számos kültéri dekorációs elem kapható a boltokban. Csempészd be a kertbe mind az öt feng shui elemet és töltődj fel energiával!

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

Mini kandalló vagy tűzrakás


A feng shui-ban nagyon fontos a tűz elem, és sokszor nem jelenítik meg ezt a szabadtéri területeken vagy kertekben. A nyári hónapok némileg kivétel, hiszen akkor rengeteg fény és szín ölel körül. Ha a kert mérete és kialakítása lehetővé teszi, mindenképp érdemes kialakítani egy ilyen részt.


Mindig ügyelj a feng shui elemeinek a kölcsönhatására, és úgy helyezd el a mini kandallót vagy tűzrakást, hogy betartsd a biztonsági követelményeket. A tűz tisztító hatású, inspirál és feltölt energiával. Ajándék mellette megpihenni.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL