Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

9 szerencsevonzó tipp az otthonodba

Szerző:
Szabó Anna
Életünket a kínai hagyományok szerint 3 fajta szerencse határozza meg: égi, földi és személyes. E háromféle szerencsetípus között kellene egyensúlyt teremteni a hosszú és boldog élethez. Jó, ha tudod, az égi szerencsét képtelenség befolyásolni, amitől pedig alapvetően függ, milyen lesz az élethelyzeted. A Feng shui azonban arra ad lehetőséget, hogy a földi szerencsét befolyásold.

 

Kizárólag az égi szerencsétől függ, milyen körülmények közé születsz, mi vár rád, siker vagy hírnév, szerencsétlenségben vagy netalán nyomorúság lesz majd részed... A Feng shui arra ad lehetőséget, hogy a földi szerencsédet befolyásold. Ha ügyes vagy és megfelelően alkalmazod, harmóniába kerülhetsz környezeteddel, vagyis a boldogságodat meghatározó erővel. Segítségével könnyebben túlléphetsz az égi szerencse adta nehézségeken, így könnyebben bevonzva a bőséget, az egészséget, a boldogságot. Ez tulajdonképpen az igazi célja a Feng shuinak - megteremteni a harmóniát a teljesség érdekében az élet egyes területein. Ám mindig felmerül a kérdés: kinek mit jelent a szerencse, a boldogság, és vajon valóban attól lennének boldogok, amiről úgy hiszik?

.

 

 

A boldogság bevonzása otthonodba


Minél vidámabb élményekben van részünk otthonunkban, az annál örömtelibbé válik. Amint a nevetés, az öröm és az elégedettség energiája szétárad minden helységben, az uralkodó légkör részévé válik. Ennek hatása halmozódik: minél több az ilyen élmény, annál nagyobb és tartósabb a pozitív hatás.


Sokat ronthatunk azonban az otthonunk légkörén, ha súlyosan lehangoltak, feszültek vagy elutasítóak vagyunk. Fennáll ugyanis az a veszély, hogy az így keletkezett negatív csi velünk marad, és akadályozza, hogy újra boldogok legyünk. Ezért is érdemes a különféle tértisztító technikákkal élnünk egy-egy érzelmi mélypont után.

fengshui feng shui szerencse fészek otthon
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL