Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

8 módszer, hogyan növeld otthonod rezgésszámát – Elengedhetetlen a vírus elleni védelemben!

Szerző:
Szabó Anna
A pozitív rezgés nemcsak az emberekre vonatkozik, hiszen környezetünknek is vannak sajátos rezgési energiái. Mivel elnyeljük a környezetünkből származó energiát, növelheted rezgéseidet azáltal, hogy a környezeted rezgéseit növeled. Nem is hinnéd, mennyire fontos mindez ebben az időszakban!

A jobb rezgés az otthonodban segít boldogabbnak, egészségesebbnek és kiegyensúlyozottnak érezned magad. Ezért hoztunk néhány gyors tippet a környezet pozitív rezgésének erősítésére. Ha egy kis időt szánsz a rezgések javítására, könnyedén növelheted őket magad számára, és azoknak is, akik veled élnek!

8. Feng shui

A Feng Shui egy kínai szabályrendszer a berendezések elhelyezésére, amelyet a csi (az életerő) áramlásának javítására használnak. Odafigyelve jobb rezgéseket hozhatsz létre a Feng Shui segítségével. A Feng Shui előnyei között szerepel a rendetlenség kiküszöbölése, az otthoni fényes világítás, nagy teljesítményű izzókkal, és szép tárgyak elhelyezése a fókuszpontokban.
Összességében viszonylag egyszerű lehet javítani a pozitív hangulatot az otthonodban. Egy kis erőfeszítéssel átrendezheted ezeket a helyeket, hogy több pozitív energiát adjanak, ami fényesebbé, boldogabbá és kényelmesebbé teszi az életedet (és bárki másét, aki arra jár).
 

fengshui otthon otthontippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL