Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

8 módszer, hogyan növeld otthonod rezgésszámát – Elengedhetetlen a vírus elleni védelemben!

Szerző:
Szabó Anna
A pozitív rezgés nemcsak az emberekre vonatkozik, hiszen környezetünknek is vannak sajátos rezgési energiái. Mivel elnyeljük a környezetünkből származó energiát, növelheted rezgéseidet azáltal, hogy a környezeted rezgéseit növeled. Nem is hinnéd, mennyire fontos mindez ebben az időszakban!

A jobb rezgés az otthonodban segít boldogabbnak, egészségesebbnek és kiegyensúlyozottnak érezned magad. Ezért hoztunk néhány gyors tippet a környezet pozitív rezgésének erősítésére. Ha egy kis időt szánsz a rezgések javítására, könnyedén növelheted őket magad számára, és azoknak is, akik veled élnek!

2. Égess zsályát

A zsálya égetése otthon szintén remek módszer a negatív energia eltüntetésére, bár ez egy kicsit tovább tart. Nyisd ki az összes ablakot és ajtót, mondj egy gyors imát, mantrát, vagy határozd meg egy szándékot, és gyújtsd meg a zsályát. Hagyd égni, amíg füstje nem lesz.
Legyen a kezed ügyében egy tál homok, a hamu összegyűjtéséhez. Ezután a bejárati ajtótól kezdve menj a ház körül az óramutató járásával ellentétesen, ügyelve arra, hogy a zsályafüst minden sarkon, ablakon és ajtón átszűrődjön. Vigyázz, hogy a zsálya forró hamuja ne esse a szőnyegre vagy a bútorokra. Csakúgy, mint a szándék meghatározásakor, jó ötlet évente többször megismételni, hogy rendszeresen eltüntesd a negatív energiákat az otthonodból.
 

fengshui otthon otthontippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL