Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
FÉSZEK

8 módszer, hogyan növeld otthonod rezgésszámát – Elengedhetetlen a vírus elleni védelemben!

Szerző:
Szabó Anna
A pozitív rezgés nemcsak az emberekre vonatkozik, hiszen környezetünknek is vannak sajátos rezgési energiái. Mivel elnyeljük a környezetünkből származó energiát, növelheted rezgéseidet azáltal, hogy a környezeted rezgéseit növeled. Nem is hinnéd, mennyire fontos mindez ebben az időszakban!

A jobb rezgés az otthonodban segít boldogabbnak, egészségesebbnek és kiegyensúlyozottnak érezned magad. Ezért hoztunk néhány gyors tippet a környezet pozitív rezgésének erősítésére. Ha egy kis időt szánsz a rezgések javítására, könnyedén növelheted őket magad számára, és azoknak is, akik veled élnek!

1. Keress egy szándékot

Mivel a szándék nagyon erőteljes, az otthoni jobb rezgés elérésére, annak meghatározása egyszerű, hatékony és rendkívül gyors módszer. Egyszerűen csendesedj el, relaxálj, majd képzeld el, hogy szeretettel és fehér fénnyel van tele a helyiség. Jó ötlet ezt évente legalább néhányszor megismételni, mivel az idő múlásával a ház vagy a munkaterület elnyelheti az emberek és események negatív energiáját az ott zajló események során.
 

fengshui otthon otthontippek
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL