FÉSZEK

8 módszer, hogyan növeld otthonod rezgésszámát – Elengedhetetlen a vírus elleni védelemben!

A pozitív rezgés nemcsak az emberekre vonatkozik, hiszen környezetünknek is vannak sajátos rezgési energiái. Mivel elnyeljük a környezetünkből származó energiát, növelheted rezgéseidet azáltal, hogy a környezeted rezgéseit növeled. Nem is hinnéd, mennyire fontos mindez ebben az időszakban!

A jobb rezgés az otthonodban segít boldogabbnak, egészségesebbnek és kiegyensúlyozottnak érezned magad. Ezért hoztunk néhány gyors tippet a környezet pozitív rezgésének erősítésére. Ha egy kis időt szánsz a rezgések javítására, könnyedén növelheted őket magad számára, és azoknak is, akik veled élnek!

1. Keress egy szándékot

Mivel a szándék nagyon erőteljes, az otthoni jobb rezgés elérésére, annak meghatározása egyszerű, hatékony és rendkívül gyors módszer. Egyszerűen csendesedj el, relaxálj, majd képzeld el, hogy szeretettel és fehér fénnyel van tele a helyiség. Jó ötlet ezt évente legalább néhányszor megismételni, mivel az idő múlásával a ház vagy a munkaterület elnyelheti az emberek és események negatív energiáját az ott zajló események során.
 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL