FÉSZEK

5 tökéletes hálószoba ötlet a felejthetetlen intim pillanatokért

A hálószoba a szerelmi kapcsolat egyik legfontosabb helyszíne, hiszen itt történik a legerősebb kötődés a partnereddel, itt pihened ki magad és itt töltődsz fel energiával. Nagyon kevesen tudják azonban, hogy a háló megfelelő kialakítása nagy hatással van az intim életre, és általánosságban meghatározza az egész kapcsolat hangulatát.

 

Íme, néhány egyszerű hatékony tipp, amely a feng shui kínai tudományán alapul és jelentősen javítja az intim kapcsolatodat a pároddal.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb cikkekről, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

 

 

A ruházati termékek esetében ártalmas vegyszereket is használhatnak


Még akkor is, hogy ha „100% természetes” címkével van ellátva egy ruhadarab, lehet veszélyes az egészségre. A gyártás során vegyi anyagok kerülnek a ruhába, és ez nem ismerhető fel megfelelő laborvizsgálat nélkül. Vegyi és káros anyagokat tartalmaz az adott ruha, mert a tervezőnek egy adott színnel vagy textúrával kapcsolatban van valamilyen különleges kívánsága. Más vegyi anyagok pedig védik a ruhákat a rovaroktól és a penésztől. Ezért az új ruhát mindig ki kell mosni, mielőtt viseled őket. Ez csökkenti a veszélyes vegyi anyagok mennyiségét, és biztonságossá teszi a ruha viselését akkor is, ha esetlegesen egy korábbi vevő épp azt a ruhadarabot már felpróbálta.

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL